Betaalmogelijkheden

Hieronder vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen omtrent het betalen bij Foxbike. Als het antwoord op uw vraag er echter niet bij staat verzoeken wij u uw vraag
te stellen via ons contactformulier.

iDeal

U kunt via IDeal betalen bij Foxbike. iDeal is veilig, betrouwbaar en gemakkelijk om betalingen te doen op het internet. iDeal is voor u beschikbaar als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Kies om gebruik te maken van Ideal de optie Ideal in de kassa. Hieronder de voordelen van Ideal. Omdat wij bij een iDeal betaling direct een melding krijgen van de betreffende bank, kunnen wij meteen met uw bestelling aan de slag.

• Veilig, vertrouwd en gemakkelijk betalen op internet
• Het is een gratis onderdeel van Internetbankieren via uw eigen bank
• U heeft geen aparte rekening nodig om hier gebruik van te maken
• De betaling is meteen zichtbaar voor ons en gegarandeerd een snelle levering

Achteraf betalen met Afterpay

AfterPay voert voor Foxbike het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kunt u dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf uw smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat.

Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

Rembours

Wilt u liever betalen bij afleveren aan de vervoerder, ook dat kan bij Foxbike. Kies hiervoor rembours in de kassa. Bij deze vorm van betalen rekent onze vervoerder een toeslag die wij moeten door berekenen aan onze klanten. De extra kosten voor deze vorm van betalen bedragen € 17,50 per zending. Bij de keuze voor een rembours betaling, kunt u zowel pinnen als contant betalen aan de vervoerder of bij het afhaalpunt.

Creditcard

Bij Foxbike is het mogelijk om met Visa of Mastercard te betalen.

Pinnen

Tijdens de bestelprocedure geeft u aan dat u uw bestelling wilt komen afhalen in een van de winkels. Zodra uw bestelling klaar staat in de winkel nemen wij contact met u op om de fiets op te halen. In onze winkels kunt u pinnen. Pinnen geniet onze voorkeur, dit voor onze en ook uw veiligheid. Wanneer u heeft gekozen voor betalen bij bezorging kunt u ook per pin betalen.

Contant

Uiteraard kunt u contant betalen, echter vragen wij dringend om zoveel mogelijk met een pinpas te betalen als u naar onze winkels komt, dit voor uw en onze veiligheid. Wanneer u ervoor heeft gekozen om te betalen bij bezorging, kunt u alleen contant betalen aan de vervoerder.